30ος Χρόνος Bioshop! Βιολογικά Προϊόντα για Όλους [T2102220519 & 6981986209

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

 

  Τώρα αποστολές

  και με BOX NOW

  

RSS feed
Ωμή ακατεργ μαύρη σοκολάτα Nibs & Αλάτι BIO-OMBAR

Ωμή ακατέργαστη μαύρη σοκολάτα Nibs & Αλάτι BIO 70gr (OMBAR)

 
4.40
SN70
σε 1 έως 3 ημέρες
+

Ωμή Βιολογική σοκολάτα Ombar

Ακατέργαστη σοκολάτα με αλάτι από την έρημο Kalahari και φρουτώδεις σπόρους κακάο

Όταν η σοκολάτα γίνεται η πιο υγιεινή σούπερ τροφή

ΒΙΓΚΑΝ - ΧΩΡΙΣ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ

ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ - ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ

ΧΩΡΙΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΗ ΖΑΧΑΡΗ

Κρεμώδης σοκολάτα 64%, αλμυρή και τραγανή, τρία σε ένα σε μία υπέροχη μπάρα σοκολάτας.

Το κακάο παραμένει άψητο, ώστε να διατηρούνται οι πολυφαινόλες, εξασφαλίζοντας έτσι την μέγιστη θρεπτική αξία και νοστιμιά.

Συστατικά : Μη ψημένο κακάο *, ζάχαρη καρύδας *, κρέμα καρύδας *, βούτυρο κακάο *, κακάο * ib (5,7%), εκχύλισμα βανίλιας *, αλάτι ερήμου (0,5%).

* Πιστοποιημένο βιολογικό. 

Χώρα Προέλευσης: Ηνωμλενο Βασίλειο

Οι σοκολάτες Ombar ήρθαν για να διαλύσουν το μύθο ότι η σοκολάτα βλάπτει την υγεία μας. Η φιλοσοφία μας είναι ότι το τρόφιμο θα πρέπει να είναι τόσο τέλειο στη γεύση όσο και ωφέλιμο για την υγεία. Αλλιώς δεν θεωρείται τροφή. Τώρα, μπορείτε να απολαύσετε σοκολάτα χωρίς ενοχές και να τη συμπεριλάβετε στο πλαίσιο μιας ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής.

Η ποιότητα και η προέλευση του κακάο καθορίζουν και την ποιότητα και το χαρακτήρα της σοκολάτας. Το κακάο που χρησιμοποιείται για τις σοκολάτες Ombar προέρχεται από το Εκουαδόρ, μια χώρα γνωστή για την καλλιέργεια ενός από τους καλύτερους σε ποιότητα κόκκους κακάο στον κόσμο. Το κακάο αυτό έχει μια υπέροχη πλούσια γεύση.

   Οι σοκολάτες Ombar από ωμό κακάο καταφέρνουν να διατηρήσουν το πιο γνωστό όφελος που έχει να προσφέρει το κακάο στην υγεία μας και είναι οι αντιοξειδωτικές του ιδιότητες λόγω των πολυφαινολών, ενώσεις που είναι ευαίσθητες στις υψηλές θερμοκρασίες και που συχνά καταστρέφονται από την επεξεργασία.

   Οι σοκολάτες Ombar παράγονται με ειδική μέθοδο επεξεργασίας των κόκκων του κακάο, όπου το κακάο δεν φτάνει σε υψηλές θερμοκρασίες (θερμοκρασία κάτω από 40° C) που θα κατέστρεφαν την ωφέλιμη δομή του. Εκτός από τις πολυφαινόλες, οι σοκολάτες Ombar αποτελούν και σπουδαία πηγή μαγνησίου. Το μαγγάνιο συμβάλλει στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες. 

   Η γλυκαντική ουσία που χρησιμοποιείται για τις σοκολάτες μας είναι η ζάχαρη καρύδας, δηλαδή το φυσικό γλυκαντικό που προέρχεται από την αφύγρανση του νέκταρ της καρύδας. Η παραγωγή της δεν μπορεί να γίνει σε μεγάλα εργοστάσια, αφού η ζύμωση των σακχάρων γίνεται πολύ γρήγορα. Έτσι η ζάχαρη παράγεται από ντόπιους αγρότες (Ινδονησία) κάνοντας αυτή την πρώτη ύλη να θεωρηθεί ως η πιο βιώσιμη μορφή ζάχαρης από τον Οργανισμό Τροφίμων και Γεωργίας (FAO). Η ζάχαρη της καρύδας έχει το χαμηλότερο γλυκαιμικό δείκτη τόσο από την επεξεργασμένη ζάχαρη όσο και από το μέλι και την αγαύη.

   Οι σοκολάτες Ombar περιέχουν φρούτα και μούρα σε ωμή μορφή και έτσι δεν χάνουν τα οργανοληπτικά τους χαρακτηριστικά, ενώ τα προβιοτικά στις σοκολάτες αναστέλλουν παθογόνα βακτήρια και τονώνουν το ανοσοποιητικό σύστημα αποτελώντας πολύτιμο σύμμαχο της υγείας.

ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΗΣΤΕΙΑ!

Πληροφορίες για αλλεργικούς: Μπορεί να περιέχει ίχνη ξηρών καρπών.

Διατροφικές πληροφορίες (ανά μερίδα 35 g): Ενέργεια 852 kJ (205 kcal), λίπος 15,4 g, εκ των οποίων κορεσμένα 10 g, υδατάνθρακες 14,8 g, εκ των οποίων σάκχαρα 10,7 g, πρωτεΐνη 3 g, αλάτι 0,2 g, μαγγάνιο 0,4 mg.

 

Το περιεχόμενο του www.bioshop.gr, δεν έχει σκοπό να αντικαταστήσει την επαγγελματική ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή θεραπεία. Ζητάτε πάντα τις συμβουλές των εξειδικευμένων ιατρών σας ή άλλου εξειδικευμένου προσωπικού για οτιδήποτε αφορά σε οποιαδήποτε πάθηση. >>> περισσότερα >>>